Spring til indhold
Rutek A/S kvalitet og HSE health Safety Environment

Kvalitet og HSE

Some say that good quality costs a lot of money. At Rutek A/S we are sure that bad quality costs you even more money!

Rutek A/S ISO 9001
Rutek A/S ISO 3834-2
Rutek A/S SELO certificate

Certifikater & Godkendelser

Ud over at vi selvfølgelig overholder vore kunders interne krav og procedurer til leverandører, inkluderer vores nuværende certificeringer: ISO 3834-2: 2005 inden for kvalitetskontrol svejseværksteder, ISO 9001: 2015 i kvalitetsstyring, Chinese Manufacturer License for Pressure Vessels (SELO). Alle virksomhedens svejseprocedurer (WPQR/WPS) er ligeledes godkendte til produktion efter til EN13445 (PED). Vores certificeringer revideres regelmæssigt eksternt fra anerkendte tredjepartsspecialister.

Rutek A/S Stainless Steel Welding

Kvalitetspolitik

Alle være ansvarlige for, kontinuerligt, at forbedre kvaliteten af vores processer, produkter og serviceydelser.

Alle være ansvarlige for at identificere mulige effektivitetsforbedringer som kan tilføre øget værdi til vores kunder og virksomheden.

Altid sikre, gennem information, oplæring/uddannelse samt erfaring at den enkelte medarbejder har forudsætningerne og kvalifikationerne for at kunne udføre det konkrete arbejde.

Alle arbejde med åbenhed, ærlighed og med respekt for hinanden, gennem hele processen.

Understøtte og sikre kvaliteten af vores ydelser ved at have etableret, vedligeholde og løbende udvikle et kvalitetsstyringssystem, der mindst svarer til kravene i DS/EN ISO 9001:2008 og ISO 3834-2:2005.

RUTEK A/S Perfection in Stainless steel

Dokumentation af kvalitet og HSE

Hos Rutek A/S kender vi vigtigheden af, og ikke mindst kravene til, en gennemarbejdet og professionel dokumentation.

Gennem samarbejdet med vores kunder i den farmaceutiske industri har vi nøje sammensat en dokumentationspakke, som opfylder de højeste krav, som oftest følger med ved leveringen af procesanlæg til denne branche.

Ved levering af løsninger til andre brancher sammensætter vi - ud fra de ønskede dokumentationskrav - en komplet dokumentationspakke, som passer nøjagtig til den specifikke løsning.

Vores kvalitetsvision

Den første kontakt

Uanset om din første kontakt med Rutek sker via telefon, e-mail eller ved at søge på vores hjemmeside, er det vigtigt for os, at du hurtigt modtager de data og oplysninger, du har brug for. Vi sørger for, at dit telefonopkald og din e-mail altid besvares hurtigt, og at du altid kan finde opdaterede oplysninger om vores firma, kvalitet, produkter, kontaktoplysninger osv. på vores hjemmeside.

Behov og sparring i projektfasen

Efter den indledende kontakt og når du har vurderet, om Rutek har de nødvendige færdigheder, der er nødvendige for at opfylde kravene til din ansøgning, sætter vi dit projekt igang. På dette tidspunkt tildeles en erfaren ingeniør til dit projekt, som efterfølgende er ansvarlig for at holde dig informeret gennem hele projektfasen. Dette sikrer, at du modtager kvalificerede overvejelse af alle tekniske spørgsmål samt proaktive forslag til forbedringer og alternative løsninger til dit projekt.

Produktkvalitet og dokumentation

Hos Rutek er produktkvalitet vores absolutte højeste prioritet, og vi har besluttet at blive certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 3834-2 for at understøtte dette. Vi bruger aktivt vores kvalitetshåndbøger til løbende at forbedre kvaliteten af ​​vores produkter, processer og procedurer, hvilket blandt andet gavner vores kunder i form af en høj grad af sporbarhed og efterfølgende projektdokumentation.

Levering og opfølgning

Når vi har indgået en aftale, hvor de tekniske detaljer er specificeret, kan vi aftale en leveringsdato sammen, som du kan være sikker på, at vi overholder. Hvis der er tekniske ændringer eller andre uforudsete hændelser under projektet, som kan påvirke leveringsdatoen, sikrer vi ved løbende kontakt med dig, at disse situationer vurderes så hurtigt som muligt i processen.

Rutek A/S Large tank stainless steel for foodproduction

Health, Safety, Environment

Sundhed, sikkerhed og miljø (HSE) håndteres seriøst af alle medarbejdere hos Rutek A/S.
Ansvaret for HSE hos Rutek A/S er placeret hos en medarbejdervalgt HSE ansvarlig, som i dagligdagen sørger for at regler og procedurer relateret til HSE implementeres og overholdes.
Den HSE ansvarlige har et tæt samarbejde med vores kvalitetsansvarlige for, at sikre den bedste produktkvalitet under hensyntagen til vore medarbejderes sundhed og sikkerhed. Det er dog altid alle medarbejderes pligt og ansvar at der produceres med omtanke, således at Rutek A/S minimerer den interne og eksterne miljøbelastning.