Spring til indhold
Rutek A/S Rustfrie ståltanke

Kemi

Vi udvikler og fremstiller rustfri ståltanke af høj kvalitet til den kemiske industri. Vores knowhow inden for sikker design. Vores erfaring med at fremstille i forskellige stålkvaliteter giver dig en sikker løsning for både mediet i de rustfrie tanke, for mennesker og det omkringliggende miljø – uanset hvilket ønske du har til korrosionsbestandighed og styrke.

1

Løsninger til dit behov

Hos Rutek begynder hvert projekt med at tilpasse forventningerne. Vi anerkender, at du er ekspert på den kemiske proces, så det, vi bringer til bordet, er omfattende knowhow om fremstilling af det tilsvarende rustfrie procesanlæg eller udstyr. Ved at kombinere din ekspertise med vores leverer vi det bedste resultat.

2

Kvalitet til tiden

Forsinkelser betyder tabt omsætning. I den kemiske industri er tab potentielt på flere millioner af kroner. Vores evne til at levere kvalitetsløsninger, ofte under en stram tidsplan, kvalificerer Rutek A/S som en kompetent samarbejdspartner for den kemiske industri. Rutek A/S er der, når behovet for kvalitets trykbeholdere i rustfrit stål og andre rustfri stålkonstruktioner opstår.

3

Dokumenteret ekspertise

Vi producerer rustfrie tanke, beholdere og reaktorer op til 200.000 liter til den kemiske industri. Vores velprøvede dokumentation på højt niveau giver mulighed for nem og fuld sporbarhed af alle materialer, ressourcer, tests osv. Dokumentation kan udveksles elektronisk til gennemgang eksternt, så du sparer værdifulde interne ressourcer.

Rustfri løsninger til den kemiske fremstillingsindustri

Korrosionsbestandighed i rustfrie tanke og beholdere

Hos Rutek kan vi levere en række forskellige løsninger til den kemiske industri. Forskellige processer kræver forskellige hensyn til design, materialer og overfladebehandlinger. Vi er i stand til at fremstille enkelt- eller flervæggede rustfrie tryk- og lagertanke i forskellige materialekvaliteter i rustfrit stål. Vi arbejder naturligvis i de almindelige AISI304/308/310/316, men også de mere eksotiske ståltyper som eksempelvis Duplex/SAF (EN1.4410/1.4462), 904L (EN1.4539), SMO (EN1.4547), Hastelloy C22.

Steel tank for chemical

Fleksible løsninger leveret til tiden

Vi ser altid på den enkelte kundes behov og krav, og tilpasser os efter jeres ønsker. Vores input er baseret på vores omfattende erfaring, hvilket gør, at vi bidrager med værdifulde input, som sikrer dig den bedst mulige løsning. Hos Rutek ved vi, at forsinkelser ikke er acceptable og vores produktions-flow er derfor tilrettelagt ud fra en agil tilgang, som sikrer levering til tiden.

ø5000 Stainless steel tank for the chemical industry

Smarte løsninger med stor know-how

Med vores tekniske afdeling, der besidder et meget bredt og stort produktionskendskab, står vi altid klar med de smarteste løsninger til vores kunder. Ved at udnytte vores store erfaring inden for rustfri tankproduktion samt vores evne til at indgå tætte samarbejder med de rette leverandører, er vi i stand til at håndterer relativt store ordrer med en kort leveringstid, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Rutek A/S Knowhow
Rutek A/S ISO 9001
Rutek A/S ISO 3834-2
Rutek A/S SELO certificate

Certificeringer

Udover at vi selvfølgelig overholder vore kunders interne krav og procedurer til leverandører, inkluderer vores nuværende certificeringer: ISO 3834-2: 2005 inden for kvalitetskontrol af svejseværksteder, ISO 9001: 2015 i kvalitetsstyring, Chinese Manufacturer License for Pressure Vessels (SELO). Alle virksomhedens svejseprocedurer (WPQR/WPS) er ligeledes godkendte til produktion efter til EN13445 (PED). Vores certificeringer revideres regelmæssigt eksternt fra anerkendte tredjepartsspecialister.

Læs mere

Dokumenteret kvalitet er altid i fokus for Rutek A/S, og vi stræber altid efter at levere "Total kvalitet" - i både det fysiske produkt, service og dokumentation.

Kvalitet & HSE

Gennem årene har vi opbygget en stor erfaring med konstruktion af trykbeholdere i rustfrit stål, rørsystemer, varmevekslere og komplette forarbejdningsanlæg mv. Vores kernekompetencer inkluderer svejsearbejder i alle rustfri stålkvaliteter til alle områder af forarbejdningsindustrien.

Rutek A/S kvalitet og HSE health Safety Environment

Sikkerhed og kvalitet i rustfrie løsninger til kemisk fremstilling

I den kemiske industri er der ofte store krav til sikkerhed i forbindelse med produktionsudstyret, da enhver kemisk forurening kan have store konsekvenser for mennesker og miljø. Hos Rutek tager vi HSE-kravene meget alvorligt og arbejder struktureret med HSE både internt i virksomheden samt ved design og fremstilling af rustfrie tryktanke og procesanlæg.

Rutek A/S chemistry tanks

Eksempler på Kemiske leverancer

Reaktorer
Komplette Procesanlæg (PAU/SKID)
Trykbeholdere & udstyr (PED/SELO)
Mixertanke
Ombygning af eksisterende tanke, Onsite/Offsite
Installationer
FAT/SAT tests

Vores eksperter bidrager aktivt i udviklingsfasen af dine rustfri ståltanke, så løsningen matcher dine nøjagtige behov og kravspecifikationer.

Specielle svejseprocedurer, slibning eller elektropolering indvendig og udvendig, køle-varmekapper, isoleringskapper, FAT/SAT tests og listen fortsætter. Mange muligheder er i spil, når man overvejer den bedste løsning til en kemisk opgave. Med Ruteks mange års erfaring med at udvikle højkvalitets rustfrie ståltanke, giver vi dig den nødvendige vejledning for at sikre, at løsningen matcher dine specifikke behov.