Spring til indhold
Rustfri tank til medicinalindustrien

Farma

Som en mangeårig og godkendt leverandør af bl.a. højkvalitets rustfrie tryktanke til en række brancheførende farmaceutiske kunder i ind- og udland, er vi i stand til at levere løsninger til enhver farmaceutisk eller bioteknisk virksomhed, uanset om behovet er en enkelt rustfri tank eller et komplet rustfrit procesanlæg.

1

Rustfrie tanke leveret til aftalt tid

I farma-industrien kan selv den mindste fejl på produktionsudstyret medføre produktionsstop og potentielt koste millioner af kroner. Det samme gælder, hvis de rustfrie tanke eller rustfrie trykbeholdere forsinkes. Hos Rutek ved vi, at den højeste kvalitet går hånd i hånd med at levere dine rustfrie produktionsanlæg til aftalt tid – og vi ved, det er vores adgangsbillet til industrien.

2

Omhyggelig projektledelse

For at undgå fejl og misforståelser har vi strenge og omhyggelige projektledelsesprocedurer. Både før og under ethvert projekt tjekker vi regelmæssigt ind med dig for at tilpasse forventningerne og opnå den bedst mulige løsning. Proaktivitet og tæt dialog er nøgleord i vores projektledelse.

3

Komplet egenproduktion

Vi fremstiller alle rustfrie farmaceutiske tanke og tryktanke fra bunden på vores produktionsfaciliteter i Danmark. Dette betyder fuld sporbarhed af alle materialer og processer samt sikrer den højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Rustfri løsninger til medicinalindustrien

Højeste kvalitet i alle størrelser

På vores moderne produktionsanlæg i Danmark fremstiller vi farmaceutiske rustfrie tanke og beholdere af enhver størrelse. Uanset om vi leverer en 1-liter eller en 200.000-liter rustfri tank, er vores opmærksomhed på detaljen den samme: Vi leverer højeste kvalitet hver gang.

Høj fleksibilitet og ekspertvejledning

Vi ved, at projekter og behov ofte ændrer sig under et projektforløb. Ved at kombinere vores ekspertviden inden for fremstilling af rustfrie trykbeholdere med en fleksibel og proaktiv tankegang til design og produktudvikling, sikrer vi, at du får det bedst mulige resultat.

Rutek A/S

Dokumentation og sporbarhed

Som leverandør til den farmaceutiske industri er det, ud over at levere en høj produktkvalitet, et ultimativt krav at kunne levere en omfattende dokumentationspakke med fuld sporbarhed af materialer og processer. Gennem mere end et årti har vi udviklet et unikt dokumentationssystem, der giver os mulighed for at spore og dokumentere hver enkelt komponent og hver eneste svejsning – og overholde både lovkrav samt de høje krav til brugervenligheden fra vores kunder.

Rutek A/S Documentation
Rutek A/S ISO 3834-2
Rutek A/S ISO 9001
Rutek A/S SELO certificate

Certificeringer

Ud over at vi selvfølgelig overholder vore kunders interne krav og procedurer til leverandører, inkluderer vores nuværende certificeringer: ISO 3834-2: 2005 inden for kvalitetskontrol svejseværksteder, ISO 9001: 2015 i kvalitetsstyring, Chinese Manufacturer License for Pressure Vessels (SELO). Alle virksomhedens svejseprocedurer (WPQR/WPS) er ligeledes godkendte til produktion efter til EN13445 (PED). Vores certificeringer revideres regelmæssigt eksternt fra anerkendte tredjepartsspecialister.

Læs mere

"Stor detaljeringsgrad og levering af FAT/SAT-dokumentation på højeste farmaceutiske niveau."

"Komponenterne er designet og fremstillet i overensstemmelse med PED-reglerne, og der har derfor været ekstraordinært fokus på den tilhørende dokumentation og den faktiske fremstillingsproces.
Rutek har udført opgaverne med stor præcision og har været i stand til at levere FAT-dokumentation på farmaceutisk niveau."


– Contract Engineering Manager, Chemical Division

Rutek A/S Partnership

Samarbejde om farmaceutiske anlæg

Du er eksperten på jeres proces; vi er eksperter i at omsætte dine krav og ønsker, til et design og en løsning som opfylder dine behov til et rustfri procesanlæg, tryktanke eller beholdere.


Vi tilbyder vores knowhow inden for de tekniske muligheder, udfordringer og erfaringer som vi har opbygget gennem vores mangeårige status som leverandør til de mest krævende applikationer inden for den farmaceutiske industri.

Når vi påbegynder et projekt, sker det derfor i tæt samarbejde mellem dine proceseksperter og vores tekniske afdeling, som sammen udarbejder et endeligt design. I vores tekniske afdeling anvender vi bl.a. SolidWorks 3D/Inventor 3D, AutoCad 2D og Visual Vessel Design i det daglige design og konstruktionsarbejde.

Rutek A/S Small Stainless steel tank

Eksempler på vores farmaceutiske tjenester

Komplette Procesanlæg (PAU/SKID)
Trykbeholdere & udstyr (PED/SELO)
Vakuumtanke
Fermentorer
Mixertanke
CIP-anlæg
Ombygning af eksisterende tanke, Onsite/Offsite
Installationer
FAT/SAT tests

Levering på din vilkår

Løsningerne kan leveres som en individuel “komponent” f.eks. som en enkeltstående rustfri ståltank eller som et mere færdigt produkt med rør, ventiler osv. Forud installeret og testet som en Pre-Assembled-Unit (PAU). Der er et dedikeret område i vores workshop til opbygning af disse PAU'er og til FAT-test generelt. Dette inkluderer også et dedikeret kontor for eksternt QA / QC-personale.