Spring til indhold
Rustfri stålløsninger med øje for detaljen

Komponenter

Komponenter i rustfrit stål til medicinal-, fødevare- og foder-, kemikalie- og offshoreindustrien. Vi tilbyder komponenter af høj kvalitet og reparationer af alle typer rørsystemer, trykbeholdere og tanke.

1

Rustfri komponenter af højeste kvalitet

Som en anerkendt leverandør af tanke og trykbeholdere til lægemiddel-, fødevare- og kemikalieproducenter tilbyder vi rustfri stålkomponenter af højeste kvalitet til ethvert procesanlæg . Med erfarne svejsere og en track record af dokumenteret kvalitet, kan vi levere komponenter, der matcher dit præcise behov.

2

Høj kvalitet betyder færre vedligeholdelsesudgifter

Hos Rutek ved vi, at produktionskvalitet ikke bare er et spørgsmål om at holde omkostningerne for komponenterne nede. For vores kunder kan stop i produktionen - selv i et par timer - koste millioner af kroner. Derfor er vores komponenter designet og bygget til lang levetid, så du kan holde din produktion kørende.

3

Udviklet af specialister

Med vores specialiserede ingeniører og svejsere sikrer vi dig den bedst mulige løsning. Uanset om du allerede kender de nøjagtige specifikationer, eller du har brug for hjælp til at designe den perfekte komponent, der matcher dit behov , har vi folk, der kan løfte opgaven.

Dokumentation på højeste farmaceutiske niveau

Dokumentations på højeste farmaceutiske niveau er nu tilgængelig for alle vores kunder og sikrer dig omhyggelig dokumentation for hver svejsning og hvert materiale. Der er således fuld sporbarhed på alle dine komponenter, uanset hvilken branche du repræsenterer.

Stainless steel components

Fremstilling af komplekse komponenter

Med vores højt specialiserede personale er vi i stand til at fremstille selv de mest komplekse konstruktioner og komponenter. Hos Rutek tilbyder vi markant førende svejsekvalitet og tilbyder komponenter med interne ledninger og elektronisk udstyr.

Mulighederne omfatter komplette PAU-løsninger inklusive elektriske ledninger, PLC-programmering, hardware osv. Ved levering af den komplette PAU, samarbejder vi med en dansk leverandør, specialiseret i ledningsføring, programmering osv. Alle løsninger fra kan leveres med GDocP ( cGDP), FAT/SAT-dokumentation og -test.

Varme- og kølekapper til enhver tanktype

Hos Rutek designer og producerer vi køle- og varmekapper i rustfrit stål (Dimple Jackets) til brug ved fremstilling af forarbejdningstanke rundt om i verden. Vores specielle design giver en let og stærk konstruktion, som tillader et arbejdstryk på kappen på mellem 0-40 bar og temperaturer mellem -10 ºC og 250 °C.

kølekappe varmekappe dimple jacket

"Fleksibilitet, kapacitet, GMP-dokumentation, produktion og know-how"

"Fleksibilitet, kapacitet, GMP-dokumentation, produktion og know-how er nøgleordene, når vi vælger Rutek A/S som samarbejdspartner inden for medicinal- og bioteknologi"

- Designer og maskiningeniør i procesanlægsteamet

Stainless steel knowhow

Rutek A/S ISO 3834-2
Rutek A/S ISO 9001
Rutek A/S SELO certificate

Certificeringer

Vi overholder de store standarder inden for fremstilling af komponenter i rustfrit stål. Med årlige eksterne audits fra anerkendte inspektionskonsulenter sikrer vi, at vi aldrig går glip af et kritisk kvalitetstrin. Vores nuværende certificeringer omfatter: ISO 3834-2: 2005 i kvalitetskontrol af produktion af rustfrit stål trykbeholdere til farma osv., ISO 9001: 2015 i kvalitetsstyring, og alle virksomhedens svejseprocedurer har også fået tilladelse til produktion mht. PED 2014/68/EU.

Se mere
svejsning i rustfri stål af alle kvaliteter

Varme- og kølekapper

Rutek A/S producerer køle- og varmekapper (dimple jackets) i de rustfrie ståltyper EN 1.4301 (AISI 304) og EN 1.4404 (AISI 316). Til krævende behov, hvor selve forarbejdningstanken er fremstillet i Duplex-stål, fremstiller vi også køle- og varmekapper i Duplex-ståltyperne EN 1.4462 (SAF 2205) og EN 1.4410 (SAF 2507).

Køle- og varmekapperne kan leveres i standard plademål eller efter specielle mål, så de passer præcis til din tank.

Hvis I ønsker det, kan vi også levere dimple jackets pre-installeret på tankskallen, endepladen eller keglebunden. Således sparer du produktionstid, og kapperne leveres svejset, tryktestet og godkendt i henhold til PED 97/23/EC-13445.

Bund af rustfri ståltank

Keglebunde og toppe til globale producenter

Hos Rutek fremstiller vi keglebunde og -toppe til tankproducenter i hele verden. Derudover fremstiller vi vores egne køle- og varmekapper til rustfrie forarbejdningstanke for både nationale og internationale tankproducenter.

Kundeservice, kvalitet og fleksibilitet

Vi ved, at det tager tid og eftertanke at producere den rigtige løsning. For at sikre det rette løsning er vores udviklingsproces designet omkring en agil ramme, der giver dig den nødvendige fleksibilitet til at nå frem til den perfekte komponent til dit behov.