Spring til indhold
Rutek A/S

Om Rutek

Perfektion i rustfrit stål i mere end 40 år

Rutek A / S blev grundlagt i 1980 og har helt fra begyndelsen specialiseret sig i konstruktion og fremstilling af svejsede konstruktioner i rustfrit stål, herunder specielle tanke og trykudstyr med PED-godkendelse til medicinal-, fødevare-, offshore- og kemisk industri.

I 2022 blev vi en del af Beritech Group. Beritech er en fuldspektret leverandør af løsninger i rustfrit stål til fødevare- og farmaceutisk industri over hele verden. Beritech gør det muligt at give kunderne et komplet udbud af produkter og services ét sted. Samarbejdet mellem Beritech-enhederne betyder en stor, fælles videnbase og betydelige synergi-effekter, herunder faciliteter, medarbejdere, indkøb, kompetencer og produktionsfaciliteter. Samlet set har vi 240+ medarbejdere og 15.800 m2 indendørs produktionsfaciliteter.

Vores produktionsfaciliteter

I vores Randers afdeling har vi 2.500 m2 under tag og med i alt 8.000 m2 er der plads til opbevaring også. Hos Rutek udfører vi alt i rustfrit stål, og hele produktionen foregår under samme tag på vores adresse. Vi har 35 højt kvalificerede medarbejder, hvoraf 27 er på værkstedet, mens resten er QA/QC, teknikere og ledelse.

Rutek A/S Rustfrie ståltanke

Rustfrie stålkonstruktioner i høj kvalitet

Gennem årene har vi opbygget en stor erfaring med konstruktion af trykbeholdere, rørsystemer, varmevekslere og komplette forarbejdsninsanlæg mv. Vores kernekompetence ligger inden for forskellige svejsearbejder i alle rustfri stålkvaliteter til alle områder af forarbejdsninsindustrien.

Large stainless steel tank from Rutek A/S

Vores kvalitetsvision

Den første kontakt

Uanset om din første kontakt med Rutek sker via telefon, e-mail eller ved at søge på vores hjemmeside, er det vigtigt for os, at du hurtigt modtager de data og oplysninger, du har brug for. Vi sørger for, at dit telefonopkald og din e-mail altid besvares hurtigt, og at du altid kan finde opdaterede oplysninger om vores firma, kvalitet, produkter, kontaktoplysninger osv. på vores hjemmeside.

Behov og sparring i projektfasen

Efter den indledende kontakt og når du har vurderet, om Rutek har de nødvendige færdigheder, der er nødvendige for at opfylde kravene til din ansøgning, sætter vi dit projekt igang. På dette tidspunkt tildeles en erfaren ingeniør til dit projekt, som efterfølgende er ansvarlig for at holde dig informeret gennem hele projektfasen. Dette sikrer, at du modtager kvalificerede overvejelse af alle tekniske spørgsmål samt proaktive forslag til forbedringer og alternative løsninger til dit projekt.

Produktkvalitet og dokumentation

Hos Rutek er produktkvalitet vores absolutte højeste prioritet, og vi har besluttet at blive certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 3834-2 for at understøtte dette. Vi bruger aktivt vores kvalitetshåndbøger til løbende at forbedre kvaliteten af ​​vores produkter, processer og procedurer, hvilket blandt andet gavner vores kunder i form af en høj grad af sporbarhed og efterfølgende projektdokumentation.

Levering og opfølgning

Når vi har indgået en aftale, hvor de tekniske detaljer er specificeret, kan vi aftale en leveringsdato sammen, som du kan være sikker på, at vi overholder. Hvis der er tekniske ændringer eller andre uforudsete hændelser under projektet, som kan påvirke leveringsdatoen, sikrer vi ved løbende kontakt med dig, at disse situationer vurderes så hurtigt som muligt i processen.

"Rutek er en kompetent og fleksibel forretningspartner, der både kan og vil levere kvalitetsprodukter inden for de aftalte parametre."

"Inden for det sidste år har vi brugt Rutek til fremstilling og design af et spraytørringskammer og tilhørende komponenter til medicinalindustrien.
Komponenterne er designet og fremstillet i overensstemmelse med PED-reglerne, og derfor har der været et ekstraordinært fokus på den tilknyttede dokumentation og selve fremstillingsprocessen.

Rutek har udført opgaverne med stor præcision og har været i stand til at levere FAT-dokumentation på farmaceutisk niveau.

Samarbejdet med Rutek har været godt, og vi oplever dem som en kompetent og fleksibel forretningspartner, som både kan og vil levere kvalitetsprodukter inden for de aftalte parametre".

Rutek A/S quality welding

Specialkonstruktioner i rustfrit stål

Stainless steel tank for food – surface finish