Historie

Rutek A/S blev etableret i 1980 og har siden starten specialiseret sig i konstruktion og fremstilling af rustfri svejste konstruktioner, herunder specialtanke og trykbærende udstyr med PED godkendelse til Farma, levnedsmiddel, offshore og kemisk industri.

Bygning 1

Der er gennem årene oparbejdet en solid erfaring i opbygning af rustfrie tryktanke, rørsystemer, varmevekslere og komplette procesanlæg m.m. som betegnes som én af vores kernekompetencer. En anden væsentlig kompetence er diverse svejsearbejde i alle rustfrie stålkvaliteter, til alle dele af procesindustrien.

Rutek A/S tilbyder også specialdele til andre producenter i tankbranchen, herunder bl.a. kegletoppe & keglebunde samt kølekapper & varmekapper.

Vi varetager også gerne større projekter, med flere underleverandører, inklusiv installations- og reperationsopgaver on-site.

Rutek A/S har en højt kvalificeret medarbejderstab og alle vores svejsere er som minimum certificeret iht. EN/287-1 samt EN 1418 for automatsvejsere.

Vi er kendetegnet ved en høj grad af kundeservice, kvalitet og fleksibilitet og bl.a. på dette grundlag har mange nuværende kunder været med os helt fra starten.

Virksomheden ejes og ledes af Martin Ketil Bak (B. Sc. Mech. Eng.)

Webdesign: BUCHS AS