Produktion af rustfrie tanke og rustfrie konstruktioner

Hos Rutek A/S udføres udelukkende rustfri produktion og vi er certificeret i henhold til EN / ISO 3834-2:2005 som er specifikt målrettet mod svejsevirksomheder.

Produktionsbillede 1

 

Til fremstillingen af unikke kunde-specifikke rustfrie løsninger, kræves en høj kvalitetsbevidsthed og faglighed samt en udpræget kritisk sans ved eget arbejde.

Den vigtigste parameter i produktionen af rustfrie tryktanke, rustfrie trykløse tanke og andre rustfrie konstruktioner, er derfor vores dygtige og kompetente medarbejdere. Alle har stor erfaring og know-how omkring de produktionstekniske muligheder og alle er dedikerede til at levere den aftalte kvalitet til aftalt tid.

 

De vigtigste maskiner i vores produktion (svejsemaskiner og valser) er alle nye og sikrer en ensartet og konkurrencedygtig produktion. Vi sørger for kontinuerligt at udvide maskinparken for at opretholde og udbygge dette felt.

Produktionsfaciliteterne hos Rutek (ca. 1.700 m2 under tag) er rigtig gode og det er muligt at bygge store konstruktioner indendørs. Ved fremstilling af rustfrie tryktanke og trykløse tanke kan vi, indendørs, fremstille fra helt små rustfrie tanke (mindre end 5 liter) og op til rustfrie tanke på mere end 200.000 liter.

Er behovet større rustfri tanke (mere end 200-300.000 liter) fremstiller vi oftest de rustfrie tanke on-site hos kunden.

  Produktion 2

 

Eksempler på nogle af de projekter vi kan hjælpe dig med: (ikke begrænset til)

  • Tankinstallationer
  • Trykløse tanke - Rustfrie tanke
  • Tryktanke med PED certifikat efter EN 13445
  • Rørssystemer
  • Fremstilling & Opbygning af procesanlæg

Vi er altid åbne for nye spændende samarbejder hvor vi kan gøre en positiv forskel for vores eksisterende-, samt nye kunder.

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Webdesign: BUCHS AS