SolidWorks 3D hos Rutek A/S

Nyt 3D tegneprogram hos Rutek A/S

Hos Rutek A/S arbejder vi ofte ud fra kundens råskitser og i mange tilfælde også blot ud fra en beskrivelse af kundens ønsker. Én af vores store styrker ligger i at kunne omsætte disse input til færdige kundeløsninger. Med det nye 3D tegneprogram kan vi lynhurtigt tilføje kundens ændringer og har samtidigt større sikkerhed for at ændringerne opdateres på alle tegninger.

Erik Henriksen som er konstruktionsansvarlig hos Rutek A/S udtaler i forbindelse med investeringen: "Med indkøbet af det nye 3D tegneprogram er vi trådt et stort skridt op ad stigen i forhold til vores tidligere 2D program. Vi vil kunne tilbyde vores kunder en bedre løsning, da SolidWorks programmet vil hjælpe os til at designe nye løsninger, hurtigere og nemmere end tidligere og med mulighed for en forbedret dokumentation".

Rutek A/S producerer alt indenfor rustfri tanke, beholdere og specielle konstruktioner. En forbedring af konstruktionsprocessen og produktionstegningerne ventes at øge effektiviteten mærkbart, hvor det nu også bliver muligt at vise 3-dimensionelle billeder af det færdige produkt.

Ønsker du at vide mere om dine muligheder hos Rutek A/S er du velkommen til at kontakte Erik Henriksen eller Martin Bak.

Webdesign: BUCHS AS