ISO 9001 certificering - Rutek A/S

Vi er glade og stolte af at kunne offentliggøre at Rutek A/S er 3. parts certificeret i henhold til den opdaterede ISO 9001:2015.

Rutek A/S besluttede sig i 2011 for at gennemarbejde virksomhedens interne arbejdsprocesser som starten på en ISO 9001 certificeringsproces. Formålet var at dokumentere vores gode kvalitet samt identificere mulige forbedringer i arbejdsgangene til fordel og gavn for vores kunder og virksomheden.

Det første mål blev nået med ISO 9001 certificeringen og vi har en stor forventning om, at vores kunder og samarbejdspartnere vil opleve et øget fokus på kommunikation og kvalitet. På sigt vil dette betyde bedre kundetilpassede løsninger og dermed skabe større værdi for vores kunder.

Rutek A/S producerer alt indenfor rustfri tanke, tryktanke, beholdere og specielle konstruktioner.

Yderligere oplysninger vedr. Rutek A/S ISO 9001 certificering kan fås ved henvendelse til Martin Bak.

Fornyelse af Fødevareregistrering

Fødevarestyrelsens Smiley RapportI henhold til Fødevareloven §26 Lov nr. 526 og Autorisations- bekendtgørelse nr. 149 skal virksomheder, som har indførelse eller fremstilling af materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer, være registreret hos Fødevarestyrelsen.

Rutek A/S har fornyet den lovpligtige registrering som første gang blev udstedt i 2010. Derfor kan vi også fremover levere produkter bestemt til kontakt med fødevarer. Rutek A/S producerer alt indenfor rustfri tanke, tryktanke, beholdere og specielle konstruktioner.

Læs mere...

SolidWorks 3D hos Rutek A/S

Hos Rutek A/S arbejder vi ofte ud fra kundens råskitser og i mange tilfælde også blot ud fra en beskrivelse af kundens ønsker. Én af vores store styrker ligger i at kunne omsætte disse input til færdige kundeløsninger. Med det nye 3D tegneprogram kan vi lynhurtigt tilføje kundens ændringer og har samtidigt større sikkerhed for at ændringerne opdateres på alle tegninger.

Læs mere...

SAF2507 (EN 1.4410) Certificering

I forbindelse med et større projekt til pharma industrien er Rutek A/S nu certificeret til at svejse PED godkendte tryktanke/beholdere i det rustfrie materiale, SAF2507 (EN 1.4410).

Læs mere...

3000 mm valse hos Rutek A/S

Hos Rutek A/S søger vi kontinuerligt at optimere vores processer, opdatere maskinparken og videreuddanne medarbejderne for at producere så effektivt som muligt.

Den seneste maskininvestering er en ny Faccin 3100 mm valse som allerede er installeret og klar til at producere.

Læs mere...

Webdesign: BUCHS AS