Tanke og procesanlæg til Levnedsmiddelindustrien

Tanke Levnedsmiddel 1 skaleret 640

Rutek A/S er en stærk leverandør af rustfri tanke og procesanlæg - også til levnedsmiddelindustrien.

Når du vælger Rutek A/S som leverandør til dit næste projekt af rustfrie tanke, procesanlæg, samt andet rustfrit udstyr til levnedsmiddelindustrien, har hygiejnisk design og fremstilling absolut højeste prioritet. I samråd med vores kunder sørger vi for, at bl.a. det hygiejniske design, evt. CIP løsninger, inspektionsadgang m.m. modsvarer de krav som den aktuelle applikation kræver.

Rutek A/S leverer rustfrie tanke & andre rustfrie konstruktioner til hele verden. De rustfrie tanke kan være en del af din proces hvor behovet kan være køling, opvarmning, omrøring m.m. eller lagertanke samt andet rustfrit udstyr. Rutek A/S har en stor produktionskapacitet og bred erfaring med at løse store og små opgaver til forskellige fødevaresegmenter.

Overfladefinish er ofte et vigtigt punkt ved leverancer af rustfrit produktionsudstyr til levnedsmiddelbranchen. Vi kan derfor tilbyde at levere vores udstyr med et stort udvalg af forskellige typer slibning, bejdsning, elektropolering eller coatning, afhængig af opgaven.

Sporbarhed og dokumentation er en selvfølge for alt rustfrit udstyr som leveres af Rutek A/S. Alle produktionsmaterialer, tilsatsmaterialer m.m. som forefindes i virksomheden er registreret med alle relevante informationer, og vi sørger for at dokumentationen altid er let tilgængeligt for kunden, også undervejs i fremstillingsprocessen.

Rutek A/S er registreret ved Fødevarestyrelsen og modtager løbende kontrolbesøg for kontrol af vores processer og sporbarhed. Kontrolbesøgene udmøntes i kontrolrapporter, hvor den seneste rapport kan læses her.

Webdesign: BUCHS AS