Kundetilpassede tanke og beholdere op til 700 m3
Procesanlæg og udstyr
Tryktanke og udstyr iht. PED

specialister

Fremstilling af procesanlæg og rustfrie tanke

Hvorfor samarbejde med Rutek A/S?

 

- Du vil have en Kompetent Sparringspartner
Hos Rutek A/S har vi en lang række meget dygtige medarbejdere med høj anciennitet i virksomheden. Dette garanterer, at vi fra projektets start får klarlagt dine ønsker og krav, som vi herefter sammensætter til den optimale løsning for dig.

- Du vil have en Kvalitetsløsning
Hos os er kvalitet ikke kun et ord, men et begreb som alle efterlever. Kvaliteten i håndværket samt det færdige produkt er oparbejdet gennem mange år som foretrukken leverandør af rustfrie tanke og rustfrie konstruktioner. Kvaliteten kommer også til udtryk gennem den daglige dialog med vores kunder samt det høje serviceniveau, som vi altid tilstræber at levere.

- Du vil have en Rettidig Levering - Hver Gang!
Når du indgår en aftale med Rutek, kan du stole på, at vi overholder den. Vi informerer dig altid ved projektets start, hvis der er forhold, man skal være opmærksom på, som evt. kan forrykke en ønsket tidsplan. Den tætte dialog gennem et projektforløb sikrer også, at eventuelle forskydninger pga. designændringer eller andet aftales på forhånd.  

- Du vil have en Økonomisk Rigtig Løsning
Ved den indledende kontakt fastlægges bl.a. dine ønsker til materiale, overfladefinish m.m., som alt sammen har stor betydning for prisen. Vi kommer med input og forslag til kostbesparende ændringer, således at vi altid optimerer løsningen i forhold til pris/kvalitet. Sammenholder vi dette med de øvrige punkter i dette afsnit og tillægger vores effektive produktion/håndtering, får du en individuel løsning, som altid er økonomisk rigtig. 


Vi ser frem til at modtage din udfordring!

Webdesign: BUCHS AS